Cari Info CJS

Home » » Cikgu Joe Tu Sapa

Cikgu Joe Tu Sapa

Cikgu Joe Satun ( CJS ) tu sape. Siapa dia. Orang selalu sebut bila ada perkara berlaku di siam. Namun ramai yang belum kenal dengan dia.

Ada orang PM komen. Saya PM CJS depa kata, reply mesej macam pelaq. Kuangjaq dan bahasa yang kasaq. Tapi bila jumpa rasa macam tak puas sembang dengan dia.

Itulah komen-komen aku terima tentang diri aku. Sebenarnya aku ni BAHAN untuk orang bergurau. Kekadang kekadang sampai diluar batasan orang yang membaca reply komen. Tapi aku yang baca keras perut ketawa.

Aku sedar aku pun ada HATTER namun aku tak pernah benci depa sebab depa tak kenal hati budi aku.

Oleh kerana aku buat ada TRAVEL COMPANY nombor HP aku +66887553209 aku bagi kepada staf Karlisa Travel guna.
Aku guna nombor baru +66864706211. atau https://wa.me/66864706211
agar mudah kawan kawan nak personel PM.

Kalau nak urusan TRAVEL SATUN elok hang wasap

Whatsapp : +66830 948 948
https://wa.me/66830948948

Whatsapp : +6688 755 3209
https://wa.me/66887553209

Bini aku dan sepupu aku yang layan.

Baca Tentang CJS disini

1. http://careta.my/node/22641

2.https://www.gpsbestari.com/berita/kedah/tiga-beranak-keliling-malaysia-cikgu-joe-satun-tekad-bertemu-rakan-rakan-facebook-di-negara-ini-1.856746

3. http://careta.my/tags/cikgu-joe



CIKGU JOE SATUN
CIKGU JOE SATUN ( CJS )

info koh buloen KLIK

Melawat Satun Updated at: Oktober 04, 2018

0 comments:

Catat Ulasan

Mesej Ke CJS